Escola de hockey de l'Egara

dimarts, 28 de juny del 2011

Campions d'Espanya Juvenil Masculí i Femení

Benvolguts,

El passat cap de setmana els nostres equips juvenils van assolir el campionat d'Espanya de hockey herba. Per primera vegada s'ha aconseguit el doblet en aquesta categoria, sumant ja les victòries en hockey sala. Els nois, a Ourense, es van imposar a la final per un contundent 6 a 0 al RS Tenis i les noies van guanyar a l'equip de l'Atlètic de Terrassa 3 a 1 a San Fernando (Cadis).

Pel què fa a les noies, la Cristina Salvatella va ser nombrada millor jugadora del torneig i els màxims golejadors també van ser ratllats: Maria Tost i Arnau Izard.

Aquest dijous dia 30 celebrarem les victòries amb els jugadors, jugadores i l'staff tècnic de cada un dels equips. Us esperem a tots a les instal·lacions del Club a les 20.30h.